Skip to content

Zet óns aan het werk!

We willen scholen graag wat werk uit handen nemen. Nu is de tijd om het nieuwe jaarplan te maken, maar elke schooldirecteur heeft de handen al vol aan het ‘corona’-onderwijs en het Nationaal Programma Onderwijs. Daarom maken we voor elke school graag een ‘Routekaart Kwaliteit’.

Professionalisering als effectieve interventie*

Professionalisering van leerkrachten is één van de meest effectieve interventies voor de aanpak van leerachterstanden. Door nascholing slim in te zetten en te koppelen aan de doelen in het jaarplan en het School Programma werkt het hele team op een praktijkgerichte manier samen aan duurzaam nóg beter onderwijs en de aanpak van leerachterstanden.

* Zie het artikel ‘Professionalisering voor blijvend beter onderwijs’, PO Management: https://bit.ly/3sog54u.

Gratis scholingsadvies

Zet ons maar aan het werk en stuur ons jullie doelen. Dan maken wij geheel gratis en vrijblijvend voor jullie school een routekaart met ons nascholingsadvies en tips over hoe jullie e-learning in combinatie met studiedagen kunnen inzetten om de schooldoelen te realiseren.

Twee maanden gratis toegang tot bijna 200 e-learningcursussen

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook jullie school met de inzet van onze e-learning eenvoudig, doelgericht en succesvol kan werken aan nóg beter onderwijs. Daarom bieden we jullie school twee maanden gratis toegang tot de Lerarenacademie om dat zelf te ervaren. Daarbij ondersteunen we jullie met een online teamworkshop om zo kennis te maken met deze manier van samen leren en samen werken aan schoolontwikkeling.

Lerarenacademie:
200 e-learningcursussen van E-learning Wizard én Edutrainers

Wij werken samen aan de beste leerkracht voor elk kind met het beste en meest complete e-learningaanbod voor nascholing in het PO. In de Lerarenacademie staat ons complete aanbod cursussen over o.a. pedagogisch-didactische vaardigheden en digitale geletterdheid.

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie en stuur ons jullie ontwikkeldoelen!                         

Routekaart Kwaliteit