Skip to content

Nieuw! Welbevinden & Betrokkenheid

E-learning voor pedagogisch medewerkers  
Elke schoolmaand publiceren we minimaal 1 nieuwe e-learningcursus in jouw eigen academie van E-learning Wizard. Nieuw in juni (2022) is de cursus over Welbevinden & Betrokkenheid. 

Nu steeds meer scholen IKC worden hebben we het aanbod in de academies van onze klanten uitgebreid met e-learningcursussen voor pedagogisch medewerkers. Deze nieuwe cursus richt zich ook op deze doelgroep, maar is zeker ook interessant voor kleuterleerkrachten.

De cursus ‘Welbevinden & Betrokkenheid’ bestaat uit twee delen:

  • Deel 1: De basis
  • Deel 2: De interventies

In Deel 1 leer je onder andere hoe je het welzijn en de betrokkenheid van kinderen in kaart kunt brengen. Je leert welke factoren dit beïnvloeden en welke interactievaardigheden je kunt inzetten om het welzijn en de betrokkenheid van kinderen te vergroten.

In Deel 2 gaan we dieper in op de interventies die je kunt doen om het welzijn en de betrokkenheid van kinderen te vergroten. We zoom in op je groepsmanagement en het beoogde groepsklimaat en leren je hoe je ouders kunt betrekken bij het welzijn van hun kind en waarom zij voor jou een belangrijke bron van informatie zijn.