Skip to content

Team

Wij hebben het steeds over je. 

Onze nieuwe collega X die samen met ons zorgt voor blije klanten. We zijn razend nieuwsgierig naar wie je bent en nodigen je graag uit om een taartje met ons te eten!

Ben jij die Adviseur leren & ontwikkelen die onze klanten wil helpen om te groeien naar een lerende organisatie? Die schooldirecteuren laat zien hoe ze e-learning kunnen verbinden aan schooldoelen? Die schoolteams in sprankelende workshops laat zien hoe je kunt werken als PLG? Die meedenkt over en zelf ook schrijft voor onze e-learning?

Kijk dan snel naar de informatie over het functieprofiel en procedure en stuur ons je sollicitatie!

Maak kennis met ons team

We werken met een klein, professioneel vast team aan onze missie:
‘Het grootste en beste aanbod e-learningcursussen voor nascholing in het PO,
maar vooral een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing voor schoolteams en besturen.’

We kiezen nadrukkelijk niet voor een grote organisatie en winstmaximalisatie. Wij zijn liever ‘klein maar fijn’ als netwerkorganisatie. We willen onze klanten kennen zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we onze academie en cursussen steeds verder ontwikkelen, maar ook onszelf als individu.

Voor de realisatie van onze academie, de e-learningcursussen en teamworkshops werken we intensief samen met een grote groep specialisten op het gebied van onderwijs en ICT.

anita
Anita Leeuwma
Academiebeheer

Hallo, ik ben Anita. Ik geniet van mijn werk als ik de klant naar tevredenheid geholpen heb. Je kunt bij mij terecht voor vragen over jouw academie, deelnemersadministratie en facturering. Ook haal ik veel voldoening uit het vormgeven van e-learningcursussen en nieuwsbrieven.

frouwien
Frouwien Roelofs
Helpdesk

Hallo, ik ben Frouwien. Ik geniet van mijn werk als ik mensen van dienst kan zijn. Als ik alle dagelijks voorkomende vragen naar tevredenheid van de klant kan beantwoorden en oplossen. Helemaal leuk als we daarna ook nog een terugkoppeling van de klant krijgen dat alles zo goed / snel is opgelost!

sandia
Sandia Bellinga - Nagesser
Coördinator en adviseur

Hallo, ik ben Sandia. Ik geniet van mijn werk als ik onze klanten goed, snel en naar tevredenheid kan helpen. Problemen zie ik niet, uitdagingen wél!

klaas
Klaas Bellinga
Directeur (mede-eigenaar)

Hallo, ik ben Klaas. Ik geniet van mijn werk als leraren, intern begeleiders en schoolleiders met plezier gebruik maken van onze academies. Als de leerdoelen die vooraf zijn gesteld ruimschoots gehaald zijn en groei ervaren wordt in kennis en/of vaardigheden. Ook geniet ik van het onderwijs in het algemeen waar onderwijsprofessionals met passie kinderen actief het beste onderwijs willen bieden.

sabine
Sabine Kokee
E-learningspecialist (mede-eigenaar)

Hallo, ik ben Sabine. Ik geniet van mijn werk als ik iets kan creëren. Of dat nu een e-learningcursus, ons inspiratiemagazine of een project voor een klant is. Geef mij een grote hoeveelheid informatie, ik haal de essentie eruit en maak er iets moois van! Dat doe ik ook vanuit mijn uitgeverij Leuker.nu.