Skip to content

Team

Maak kennis met ons team

We werken met een klein, professioneel vast team aan onze missie:
‘Het grootste en beste aanbod e-learningcursussen voor nascholing in het PO,
maar vooral een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing voor schoolteams en besturen.’

We kiezen nadrukkelijk niet voor een grote organisatie en winstmaximalisatie. Wij zijn liever ‘klein maar fijn’ als netwerkorganisatie. We willen onze klanten kennen zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we onze academie en cursussen steeds verder ontwikkelen, maar ook onszelf als individu.

Voor de realisatie van onze academie, de e-learningcursussen en teamworkshops werken we intensief samen met een grote groep specialisten op het gebied van onderwijs en ICT.

anita
Anita Leeuwma
Academiebeheer

Hallo, ik ben Anita. Ik geniet van mijn werk als ik de klant naar tevredenheid geholpen heb. Je kunt bij mij terecht voor vragen over jouw academie, deelnemersadministratie en facturering. Ook haal ik veel voldoening uit het vormgeven van e-learningcursussen en nieuwsbrieven.

frouwien
Frouwien Roelofs
Helpdesk

Hallo, ik ben Frouwien. Ik geniet van mijn werk als ik mensen van dienst kan zijn. Als ik alle dagelijks voorkomende vragen naar tevredenheid van de klant kan beantwoorden en oplossen. Helemaal leuk als we daarna ook nog een terugkoppeling van de klant krijgen dat alles zo goed / snel is opgelost!

sandia
Sandia Bellinga - Nagesser
Coördinator en adviseur

Hallo, ik ben Sandia. Ik geniet van mijn werk als ik onze klanten goed, snel en naar tevredenheid kan helpen. Problemen zie ik niet, uitdagingen wél!

Karla Okken
Karla Okken
Adviseur leren en ontwikkelen

Hallo Ik ben Karla. Ik geniet van mijn werk als ik met klanten kan sparren en hen mag ondersteunen en adviseren hoe de (eigen) academie te verbinden en in te zetten ten behoeve van de schooldoelen. In het verlengde daarvan geniet ik als ik schoolteams op weg kan helpen en enthousiast kan maken om samen te ontdekken en ontwikkelen met de inzet van blended leren.

klaas
Klaas Bellinga
Directeur (mede-eigenaar)

Hallo, ik ben Klaas. Ik geniet van mijn werk als leraren, intern begeleiders en schoolleiders met plezier gebruik maken van onze academies. Als de leerdoelen die vooraf zijn gesteld ruimschoots gehaald zijn en groei ervaren wordt in kennis en/of vaardigheden. Ook geniet ik van het onderwijs in het algemeen waar onderwijsprofessionals met passie kinderen actief het beste onderwijs willen bieden.

sabine
Sabine Kokee
E-learningspecialist (mede-eigenaar)

Hallo, ik ben Sabine. Ik geniet van mijn werk als ik iets kan creëren. Of dat nu een e-learningcursus, ons inspiratiemagazine of een project voor een klant is. Geef mij een grote hoeveelheid informatie, ik haal de essentie eruit en maak er iets moois van! Dat doe ik ook vanuit mijn uitgeverij Leuker.nu.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer helpdesk

0596 - 85 54 51

E-mail helpdesk

info@e-learningwizard.nl