Your address will show here +12 34 56 78

Tarieven

Maatwerk

We doen u graag een voorstel op maat voor een academie in uw eigen huisstijl. Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden. Uitgangspunt is een eigen academie voor al uw medewerkers met daarin het complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie. Desgewenst aangevuld met ons Scholingsplein zodat u ook de eigen scholing kunt toevoegen en beheren.

Welke keuze u ook maakt: wij zorgen voor een teamworkshop op elke school. 
Op die manier maakt elke medewerker kennis met de e-learningcursussen.
Kijk voor meer informatie op onze tariefkaart.
Of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.
Telefoon: 0596 - 85 54 51 | E-mail: info@e-learningwizard.nl
75,-
Strippenkaart

Met de strippenkaart heeft u een academie in de eigen huisstijl, waarin alle deelnemers gemiddeld 1 cursus per jaar kunnen volgen. Wij verzorgen voor u een 'knoppentraining' voor elk team ter kennismaking met de eigen academie. Uw investering is 75 euro per deelnemer per jaar.

150,-
All-in abonnement

Met het all-in abonnement heeft u een academie in de eigen huisstijl waarin alle deelnemers onbeperkt cursussen kunnen volgen. Al uw medewerkers hebben ook toegang tot het Kennisplein, waar ze onderling contact kunnen leggen en kennis kunnen delen. We begeleiden de implementatie met jaarlijks een directieworkshop en een knoppentraining en inhoudelijke workshops voor elk team. Uw investering is 150 euro per deelnemer per jaar.

25,-
Scholingsplein

Het Scholingsplein is een extra optie. U kunt hiermee de eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen aan de academie. Collega's kunnen zich in de academie aanmelden en in het managementdashboard kunt u de aanmeldingen beheren en deelnemers certificaten toekennen. Uw investering is 25 euro per deelnemer per jaar. Als E-learning Wizard de scholingsbijeenkomsten voor u beheert zijn de kosten 45 euro per deelnemer per jaar.