Skip to content

Tarieven

Een eigen academie

We doen je graag een voorstel op maat voor een academie in jullie eigen huisstijl. Op deze pagina vind je een kleine greep uit de mogelijkheden. Uitgangspunt is een eigen academie voor alle medewerkers met daarin het complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie. Desgewenst aangevuld met ons Scholingsplein zodat jullie ook de eigen scholing kunnen toevoegen en beheren.

Kijk voor meer informatie op onze tariefkaart. Of bekijk welke scholen al werken met een eigen academie van E-learning Wizard.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.
Telefoon: 0596 – 85 54 51 | E-mail: info@e-learningwizard.nl

Strippenkaart

95

De strippenkaart is een voordelige optie om te starten met een academie in de eigen huisstijl. Elke deelnemer heeft een professionele bibliotheek en kan het complete cursusaanbod bekijken. Gemiddeld mag elke deelnemer één cursus volgen en afronden. Wij verzorgen voor elke team een korte workshop ter kennismaking met de academie. Je investering is slechts 95 euro per deelnemer per jaar.

Voordelige keuze

All-in abonnement

150

Met het all-in abonnement heb je een academie in de eigen huisstijl waarin alle deelnemers onbeperkt cursussen kunnen volgen. Al je medewerkers hebben ook toegang tot het Kennisplein, waar ze onderling contact kunnen leggen en kennis kunnen delen. We begeleiden de implementatie met jaarlijks een directieworkshop plus een knoppentraining en inhoudelijke workshop voor elk team. Je investering is 150 euro per deelnemer per jaar.

Volledig pakket

Scholingsplein

15

Het Scholingsplein is een extra optie. Met deze functionaliteit kan je eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren in je academie. Collega's kunnen zich aanmelden en in het managementdashboard kan je de aanmeldingen beheren en deelnemers certificaten toekennen. Je investering is 15 euro per deelnemer per jaar. Wij bieden ook de optie dat E-learning Wizard de scholingsbijeenkomsten voor je beheert. De kosten zijn dan 45 euro per deelnemer per jaar.

Extra optie

Samenwerking met Edutrainers

Samen sterker voor het onderwijs
De kracht van E-learning Wizard ligt in het primaire proces: de kwaliteit van het onderwijs, het lesgeven. We signaleren echter ook een vraag naar scholing op het gebied van digitale vaardigheden. In Edutrainers hebben we een partner gevonden die met korte en praktische leerblokken leerkrachten een persoonlijke leerroute biedt om hun ICT-bekwaamheid te ontwikkelen.

Digitale geletterdheid voor leerkrachten
Laura Walter-Goudsmit (directeur Edutrainers): ‘Bij Edutrainers geloven we in de kracht van specialisme en samenwerking. In hun academies biedt E-learning Wizard uitstekende e-learning aan. Door onze expertise en krachten te bundelen bieden we nu samen de mogelijkheid medewerkers via e-learning te professionaliseren op élk gebied. Alle scholing op één plek.’

Edutrainers biedt scholen verschillende leerlijnen (AVG, Digitaal lesgeven, Microsoft en Google) waarmee leerkrachten hun digitale vaardigheden volgens de laatste Europese standaarden kunnen bijspijkeren. De onderwerpen sluiten aan bij de dagelijkse lespraktijk en zijn altijd up-to-date.

Gratis leerblokken digitale geletterdheid
Edutrainers biedt alle klanten van E-learning Wizard een aantal gratis scans en leerblokken van Edutrainers aan. Klanten hoeven hier niets voor te doen. Alle deelnemers kunnen deze e-learning gratis volgen.

‘Met ons aanbod digitale vaardigheden in uw academie kunnen leerkrachten op hun beurt deze vaardigheden ontwikkelen bij hun leerlingen.’  Laura Walter-Goudsmit (directeur Edutrainers)  

Pluspakketten van Edutrainers
Ook de andere leerblokken van Edutrainers kunnen wij u van harte aanbevelen. Samen met Edutrainers hebben wij een aantal pluspakketten voor u samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook een andere keuze maken. Of u houdt het bij het gratis aanbod.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de leerblokken of de pluspakketten of heeft u vragen over de mogelijkheden van een eigen academie? 

Mail naar info@e-learningwizard.nl of bel 0596 – 85 54 51.

"Is er bij jullie op school de behoefte om ook de digitale vaardigheden van het team te ontwikkelen?
Kies dan voor compleet en combineer het aanbod e-learningcursussen van de Lerarenacademie
met de leerblokken van Edutrainers voor slechts 199 euro per deelnemer per jaar."
Klaas Bellinga
Directeur E-learning Wizard