Skip to content

Tarieven

Maatwerk

We doen je graag een voorstel op maat voor een academie in jullie eigen huisstijl. Op deze pagina vind je een kleine greep uit de mogelijkheden. Uitgangspunt is een eigen academie voor alle medewerkers met daarin het complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie. Desgewenst aangevuld met ons Scholingsplein zodat je ook de eigen scholing kunt toevoegen en beheren.

Kijk voor meer informatie op onze tariefkaart.

Of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.
Telefoon: 0596 – 85 54 51 | E-mail: info@e-learningwizard.nl

Strippenkaart

95

De strippenkaart is een voordelige optie om te starten met een academie in de eigen huisstijl. Elke deelnemer heeft een professionele bibliotheek en kan het complete cursusaanbod bekijken. Gemiddeld mag elke deelnemer één cursus volgen en afronden. Wij verzorgen voor elke team een korte workshop ter kennismaking met de academie. Je investering is slechts 95 euro per deelnemer per jaar.

Voordelige keuze

All-in abonnement

150

Met het all-in abonnement heb je een academie in de eigen huisstijl waarin alle deelnemers onbeperkt cursussen kunnen volgen. Al je medewerkers hebben ook toegang tot het Kennisplein, waar ze onderling contact kunnen leggen en kennis kunnen delen. We begeleiden de implementatie met jaarlijks een directieworkshop plus een knoppentraining en inhoudelijke workshop voor elk team. Je investering is 150 euro per deelnemer per jaar.

Volledig pakket

Scholingsplein

15

Het Scholingsplein is een extra optie. Met deze functionaliteit kan je eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren in je academie. Collega's kunnen zich aanmelden en in het managementdashboard kan je de aanmeldingen beheren en deelnemers certificaten toekennen. Je investering is 15 euro per deelnemer per jaar. Wij bieden ook de optie dat E-learning Wizard de scholingsbijeenkomsten voor je beheert. De kosten zijn dan 45 euro per deelnemer per jaar.

Extra optie