PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78

Tarieven

Maatwerk

We doen u graag een voorstel op maat voor een academie in uw eigen huisstijl. Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden. Uitgangspunt is een eigen academie voor al uw medewerkers met daarin het complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie. Desgewenst aangevuld met ons Scholingsplein zodat u ook de eigen scholing kunt toevoegen en beheren.

Welke keuze u ook maakt: wij zorgen voor een teamworkshop op elke school. 
Op die manier maakt elke medewerker kennis met de e-learningcursussen.
Kijk voor meer informatie op onze tariefkaart.
Of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.
Telefoon: 0596 - 85 54 51 | E-mail: info@e-learningwizard.nl
75,-
Strippenkaart

(prijs per deelnemer per jaar) Academie in de eigen huisstijl waarin alle deelnemers gemiddeld 1 cursus per jaar kunnen volgen. Gratis 'knoppentraining' voor het team ter kennismaking met de academie.

150,-
All-in abonnement

(prijs per deelnemer per jaar) Academie in de eigen huisstijl met het complete cursusaanbod. Inclusief de cursussen van Augeo. Alle deelnemers kunnen onbeperkt cursussen volgen. Kennisplein waar collega's elkaar kunnen vinden , contact kunnen leggen via chat of mail en kennis kunnen delen. Introductie met workshop voor directie, knoppentraining en teamworkshop naar keuze.

25,-
Scholingsplein

(prijs per deelnemer per jaar) In het Scholingsplein kunt u eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen. Collega's kunnen zich in de Academie aanmelden. In het managementdashboard kunt u de aanmeldingen beheren.