Your address will show here +12 34 56 78

Tarieven

Maatwerk

We doen u graag een voorstel op maat voor een academie in uw eigen huisstijl.Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden. Uitgangspunt is een eigen academie voor al uw medewerkersmet daarin het complete cursusaanbod uit de Lerarenacademie. Desgewenst aangevuld met ons Scholingspleinzodat u ook de eigen scholing kunt toevoegen en beheren.
Welke keuze u ook maakt: wij zorgen voor een teamworkshop op elke school. 
Op die manier maakt elke medewerker kennis met de e-learningcursussen.
Kijk voor meer informatie op onze tariefkaart.
Of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.
Telefoon: 0596 - 85 54 51 | E-mail: info@e-learningwizard.nl
95,-
Strippenkaart

De strippenkaart is een voordelige optie om te starten met een academie in de eigen huisstijl. Elke deelnemer heeft een professionele bibliotheek en kan het complete cursusaanbod bekijken. Gemiddeld mag elke deelnemer één cursus volgen en afronden. Wij verzorgen voor elke team een korte workshop ter kennismaking met de academie. Uw investering is slechts 95 euro per deelnemer per jaar.

150,-
All-in abonnement

Met het all-in abonnement heeft u een academie in de eigen huisstijl waarin alle deelnemers onbeperkt cursussen kunnen volgen. Al uw medewerkers hebben ook toegang tot het Kennisplein, waar ze onderling contact kunnen leggen en kennis kunnen delen. We begeleiden de implementatie met jaarlijks een directieworkshop plus een knoppentraining en inhoudelijke workshop voor elk team. Uw investering is 150 euro per deelnemer per jaar.

15,-
Scholingsplein

Het Scholingsplein is een extra optie. Met deze functionaliteit kunt u eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren in uw academie. Collega's kunnen zich aanmelden en in het managementdashboard kunt u de aanmeldingen beheren en deelnemers certificaten toekennen. Uw investering is 15 euro per deelnemer per jaar. Wij bieden ook de optie dat E-learning Wizard de scholingsbijeenkomsten voor u beheert. De kosten zijn dan 45 euro per deelnemer per jaar.