Professionalisering voor het héle team met een eigen academie

Wat krijg je met een eigen academie?

Een gebruiksvriendelijk systeem om jouw team naar een hoger kennisniveau te brengen.
Volledige ondersteuning bij de implementatie van de academie.
Compleet aanbod online cursussen voor álle medewerkers binnen jouw school.
Civas Onderwijs & Kinderopvang
wil de beste leerkracht voor ieder kind

Wie we al blij hebben gemaakt

Kies je voor een academie van Civas Onderwijs & Kinderopvang, dan kies je voor een nascholings-aanbod dat altijd actueel, accuraat en compleet is.

Professionalisering voor het héle team

We maken nascholing voor leerkrachten, intern begeleiders, schoolleiders, onderwijs-assistenten, pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches, mede-werkers IKC, onderwijsondersteunend personeel en voor medezeggenschap. Bij ieder pakket hoort persoonlijke begeleiding, zodat jij en je team snel aan de slag kun nen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat veranderingen in het leren van leraren effectief en duurzaam zijn. Daarom bieden wij ook ondersteuning bij de implementatie van online en blended leren.

Voordelen van een lerende organisatie

In een lerende organisatie zie je flexibele en zich ontwikkelende mensen die nieuwe ideeën genereren, kennis delen, experimenteren en reflecteren op hun eigen handelen. Leren en onderzoeken is een normaal onderdeel van hun werk. Wie wil dat niet, medewerkers die altijd actuele kennis en vaardigheden hebben en deze graag up-to-date houden en waar mogelijk nieuwe kennis toevoegen? Met de inzet en de ondersteuning van de academie werk je aan een lerende organisatie met een sterke leercultuur in een veilige omgeving.

“Medewerkers krijgen de gelegenheid om regelmatig hun comfortzone te verlaten en leren vertrouwen op hun vermogen om problemen op te lossen door bestaande kennis te vergroten, nieuwe kennis op te doen en te experimenteren.”

Karla Okken
Business Unit Manager

Wil je met ons aan de slag?

Als jij ook wilt professionaliseren met het héle team, neem dan contact met ons op!