Skip to content

Professionalisering voor duurzaam beter onderwijs

Gewoon goed lesgeven. Dat is nog altijd bepalend voor de leerprestaties van leerlingen. De kwaliteit van de leerkracht doet ertoe. Dat maakt professionalisering van leerkrachten een van de beste interventies voor duurzaam beter onderwijs.

Verbeteren = veranderen = leren

Samen met je team werk je elke dag aan nóg beter onderwijs. Verbeteren betekent veranderen en dat lukt alleen als je wilt leren. De Nederlandse managementgoeroe Ben Tiggelaar stelt:

“Het is voor alle vormen van verandering en vernieuwing essentieel dat je beseft dat het vooral om leren draait. Formuleer het doel waar je naar streeft zo veel mogelijk in termen van persoonlijke ontwikkeling. En niet in termen van wat je wilt presteren.”

Afbeelding met het het model van de Routekaart Kwaliteit.
De Routekaart Kwaliteit voor duurzaam beter onderwijs van E-learning Wizard.

Realiseer je ontwikkeldoelen door samen te leren

Wij geloven in de kracht van nascholing als aanpak voor duurzaam beter onderwijs.  Daarom maken we hooggewaardeerde e-learningcursussen. Én ondersteunen we onze klanten ook met workshops en coaching.

De adviseurs van E-learning Wizard denken bovendien met je mee. Ze geven je advies en tips over hoe je e-learning in combinatie met studiedagen kunt inzetten om de schooldoelen te realiseren.

Kennisbank

We delen ook graag onze kennis over leren en ontwikkelen.
In onze Kennisbank staan daarom voor iedereen gratis toegankelijke artikelen over het organiseren van nascholing. Zo werken we samen aan de beste leerkracht voor elk kind.

Nascholing voor je hele team:
Dat regel je eenvoudig met een academie van E-learning Wizard

De e-learningcursussen in de Lerarenacademie zijn de basis voor jullie eigen online academie. Aangevuld met de e-learning in het pluspakket Digitale Geletterdheid van onze partner Edutrainers zijn dat meer dan 230 cursussenDaarmee beschikken jullie dus over het grootste gespecialiseerde cursusaanbod voor het primair onderwijs. En dat in een academie in jullie eigen huisstijl waarin jullie bovendien ook de eigen scholingsbijeenkomsten kunt toevoegen een aanmeldingen voor bijeenkomsten kunnen beheren. 

"Een complete academie met 230 cursussen is met onze voordelige Strippenkaart al mogelijk vanaf 99 euro per deelnemer per jaar."