De ondernemers

Een unieke combinatie van talenten

E-learning Wizard is het initiatief van drie ervaren ondernemers die de afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan met e-learning, elk vanuit zijn of haar eigen expertise. Samen hebben zij een uniek platform ontwikkeld waarop zij e-learningcursussen publiceren voor onderwijsprofessionals.

Als marktleider heeft E-learning Wizard de ambitie om niet alleen het grootste en beste online cursusaanbod te bieden, maar vooral ook een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing aan schoolbesturen.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met Klaas

Klaas Bellinga heeft een uitgebreid track record als ondernemer. Zo heeft hij onder meer met zijn eigen uitgeverij in de jaren ’90 in verschillende Europese landen vakbladen uitgegeven waar hij tot 2005 bij betrokken bleef. Daarna vond hij een nieuwe uitdaging in de ontwikkeling en verkoop van digitale media voor het onderwijs bij Koninklijke van Gorcum (WMK, DHH) en stond hij daar aan de voet van de ontwikkeling van het platform Teachers Channel.

Inmiddels mag Klaas zich officieel e-learningspecialist noemen na het afronden van de post-hbo opleiding E-learning aan Fontys Hogescholen. Hij publiceerde in 2014 het Basisboek E-learning maken, geeft lezingen en publiceert regelmatig over de ontwikkelingen op het gebied van e-learning.

Klaas kan u als directeur adviseren over de mogelijkheden van een eigen academie en teamontwikkeling gebaseerd op het aanbod in de Lerarenacademie.

Contact
E-mail: klaas@e-learningwizard.nl
Telefoon: 06 – 51 50 33 07
LinkedIn
Twitter

Maak kennis met Sabine

Sabine heeft als marketeer en uitgever het onderwijs van verschillende kanten leren kennen. Ze werkte o.a. bij Noordhoff Uitgevers en Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum en richtte in januari 2013 haar eigen uitgeverij op: Leuker.nu. Die naam koos ze niet toevallig; het staat voor Leren En Uitgeven Kan Echt Revolutionair NU!

Bij de start van haar eigen uitgeverij heeft ze zich vanaf het begin gericht op nieuwe digitale technieken. Op het eigen platform Maak je eigen onderwijsboek, wordt een boek pas geprint op het moment dat het besteld wordt. Dat is pas groen! Haar tijdschrift PO Management is inmiddels het lijfblad van veel schoolleiders.

Sabine is als e-learningspecialist verantwoordelijk voor de productie van de e-learningcursussen in de Lerarenacademie en de techniek van ons platform.

Contact
E-mail: sabine@e-learningwizard.nl
Telefoon: 06 – 23 56 51 84
LinkedIn
Twitter

Maak kennis met Theo

Theo heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs. Hij stond tien jaar voor de klas, zowel in het basisonderwijs als het speciaal onderwijs. Hij leerde daar hoe belangrijk het is om als leerkracht elke dag alle leerlingen uit te dagen.

Na zijn studie onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen werkte Theo bij het Seminarium voor Orthopedagogiek. Daar ontwikkelde hij het BAS-project: een praktische set van bouwstenen om adaptief onderwijs te realiseren. Inmiddels hebben honderden scholen hun onderwijs verbeterd met BAS.
In de jaren daarna werkte hij vaak als interim-schoolleider. Hij introduceerde o.a. de succesvolle Vaardigheidsmeter Instructiegedrag (VHM) en de afgelopen jaren ontwikkelde hij tientallen e-learningcursussen.

Theo is als onderwijskundig adviseur verantwoordelijk voor de inhoud van onze e-learning. Daarnaast traint en begeleidt hij leerkrachten, scholen en besturen in samen leren, blijven ontwikkelen en het opzetten van professionele leergemeenschappen. Daartoe ontwikkelde hij de 4 sleutels voor een effectieve les waar hij samen met Fred Kramer het boek Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les over schreef. Verder werken steeds meer scholen met de door hem ontwikkelde Reflectiebox instructiegedrag.

Contact
E-mail: theo@wildeboer-onderwijsadvies.nl
Telefoon: 06 – 11 28 78 71
LinkedIn
Twitter

Specialisten in e-learning

Klaas Bellinga, Theo Wildeboer en Sabine Kokee zijn enkele van de weinige specialisten in Nederland binnen het onderwijs die veel ervaring hebben met het opzetten van e-learningmodules en blended learning toepassingen.

Als drieluik vullen zij elkaar aan in expertise en zijn ze een ideaal aanspreekpunt voor u. E-learning en blended learning krijgen steeds meer kracht, door de sterke vooruitgang in technische mogelijkheden en groeiende interesse vanuit onderwijskundig oogpunt. Dit biedt u uitermate grote kansen voor efficiënt en gericht opleiden.

People are definitely a company’s greatest asset. It doesn’t make any difference whether the products are cars or cosmetics. A company is only as good as the people it keeps.

Mary Kay Ash