Skip to content

Over ons

Onze missie

‘Het grootste en beste aanbod e-learningcursussen voor nascholing in PO & Kinderopvang en een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing voor schoolteams en besturen.’

 

We zetten ons sinds 2014 met een klein, professioneel en vast team maximaal in om onze klanten elke dag een glimlach te bezorgen.

Onze werkwijze

We willen onze klanten kennen zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we onze academie en cursussen steeds verder ontwikkelen, maar ook onszelf als individu. Daarom is het motto van onze Lerarenacademie ook ‘B(l)ij in je vak!’.

Om dat elke dag waar te kunnen maken zijn we graag ‘klein maar fijn’. We kiezen heel bewust niet voor een grote organisatie en winstmaximalisatie, maar wèl voor full-service ondersteuning van onze klanten. Daarom werken we als netwerkorganisatie samen met tientallen specialisten.

Voor de realisatie van onze academie, de e-learningcursussen, coaching en teamworkshops werken we intensief samen met een grote groep specialisten op het gebied van onderwijs, de lerende organisatie, redactie, video, e-learning en ICT.

anita
Anita Leeuwma
Academiebeheer

Hallo, ik ben Anita. Ik geniet van mijn werk als ik de klant naar tevredenheid geholpen heb. Je kunt bij mij terecht voor vragen over jouw academie, deelnemersadministratie en facturering. Ook haal ik veel voldoening uit het vormgeven van e-learningcursussen en nieuwsbrieven.

frouwien
Frouwien Roelofs
Helpdesk

Hallo, ik ben Frouwien. Ik geniet van mijn werk als ik mensen van dienst kan zijn. Als ik alle dagelijks voorkomende vragen naar tevredenheid van de klant kan beantwoorden en oplossen. Helemaal leuk als we daarna ook nog een terugkoppeling van de klant krijgen dat alles zo goed / snel is opgelost!

Adviseur Leren & Ontwikkelen
Patrick Falk
Adviseur Leren & Ontwikkelen

Hallo, ik ben Patrick. Ik haal veel voldoening uit mijn werk wanneer ik een nieuwsgierige en continu lerende groep mensen kan ondersteunen. Ik geloof sterk in het optimaliseren van onderwijsefficiëntie. Het gebruik van digitale, praktische en fysieke leermiddelen, gecombineerd met blended learning, vormen voor mij de sleutel tot succes op alle onderwijsniveaus.

Karla Okken
Karla Okken
Business Unit Manager

Hallo, ik ben Karla. Ik geniet van mijn werk als ik met schoolleiders, besturen en IKC's kan sparren en hen mag ondersteunen en adviseren hoe de (eigen) academie te verbinden en in te zetten ten behoeve van de schooldoelen voor nóg beter onderwijs. In het verlengde daarvan geniet ik als ik schoolteams tijdens een workshop op weg kan helpen en enthousiast kan maken om samen te ontdekken en ontwikkelen met de inzet van blended leren.

klaas
Klaas Bellinga
Directeur

Hallo, ik ben Klaas. In 2014 hadden Sabine Kokee en ik één droom: e-learning maken voor de professionalisering van leerkrachten, tegen altijd dezelfde prijs. Onze eerste klant betaalde 150 euro p.p./jr. voor een complete eigen academie met 30 cursussen. Die prijs is gelijk gebleven, maar inmiddels bieden we meer dan 180 cursussen voor alle functies in het onderwijs! Steeds meer waar voor je geld. Daar sta ik voor. Ik geniet van mijn werk als we scholen (en inmiddels ook IKC's) kunnen ondersteunen om te groeien naar een lerende organisatie voor duurzaam beter onderwijs. En die eerste klant? Die is gebleven. En nu hebben scholen/besturen door het hele land een eigen online academie van E-learning Wizard. Soms komen dromen uit!

marij-thiecke
Marij Thiecke
Uitgever

Hallo, ik ben Marij. Ik geniet van mijn werk als ik aan de basis van een nieuw concept sta waarmee we ons aanbod nóg beter kunnen maken. Dat betekent dat ik veel bezig ben met het in kaart brengen, ordenen en filteren van informatie en gespreksstof die jou en ons team uiteindelijk verder helpt. Ouderwets schrijven en redigeren vind ik ook geweldig. Dat komt goed uit want ik hoef jou niet uit te leggen dat je duidelijk moet zijn als je wilt dat er kwartjes vallen. Mijn doel is een online leeromgeving die altijd actueel is. Met die overzichtelijke gereedschapskist kun je ieder kind vooruithelpen en maak je je team iedere dag weer een beetje sterker. Hoe mooi is dat!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer helpdesk

0596 - 85 54 51

E-mail helpdesk

info@e-learningwizard.nl