Skip to content

Over ons

Onze missie

‘Het grootste en beste aanbod e-learningcursussen voor nascholing in PO & Kinderopvang en een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing voor schoolteams en besturen.’

 

We zetten ons sinds 2014 met een klein, professioneel en vast team maximaal in om onze klanten elke dag een glimlach te bezorgen.

Onze werkwijze

We willen onze klanten kennen zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we onze academie en cursussen steeds verder ontwikkelen, maar ook onszelf als individu. Daarom is het motto van onze Lerarenacademie ook ‘B(l)ij in je vak!’.

Om dat elke dag waar te kunnen maken zijn we graag ‘klein maar fijn’. We kiezen heel bewust niet voor een grote organisatie en winstmaximalisatie, maar wèl voor full-service ondersteuning van onze klanten. Daarom werken we als netwerkorganisatie samen met tientallen specialisten.

Voor de realisatie van onze academie, de e-learningcursussen, coaching en teamworkshops, werken we intensief samen met een grote groep specialisten op het gebied van onderwijs, de lerende organisatie, redactie, video, e-learning en ICT.

anita
Anita Leeuwma
Academiebeheer

Hallo, ik ben Anita. Ik geniet van mijn werk als ik de klant naar tevredenheid geholpen heb. Je kunt bij mij terecht voor vragen over jouw academie, deelnemersadministratie en facturering. Ook haal ik veel voldoening uit het vormgeven van e-learningcursussen en nieuwsbrieven.

frouwien
Frouwien Roelofs
Helpdesk

Hallo, ik ben Frouwien. Ik geniet van mijn werk als ik mensen van dienst kan zijn. Als ik alle dagelijks voorkomende vragen naar tevredenheid van de klant kan beantwoorden en oplossen. Helemaal leuk als we daarna ook nog een terugkoppeling van de klant krijgen dat alles zo goed / snel is opgelost!

Adviseur Leren & Ontwikkelen
Patrick Falk
Adviseur Leren & Ontwikkelen

Hallo, ik ben Patrick. Ik haal veel voldoening uit mijn werk wanneer ik een nieuwsgierige en continu lerende groep mensen kan ondersteunen. Ik geloof sterk in het optimaliseren van onderwijsefficiëntie. Het gebruik van digitale, praktische en fysieke leermiddelen, gecombineerd met blended learning, vormen voor mij de sleutel tot succes op alle onderwijsniveaus.

Karla Okken
Karla Okken
Business Unit Manager

Hallo, ik ben Karla. Ik geniet van mijn werk als ik met schoolleiders, besturen en IKC's kan sparren en hen mag ondersteunen en adviseren hoe de (eigen) academie te verbinden en in te zetten ten behoeve van de schooldoelen voor nóg beter onderwijs. In het verlengde daarvan geniet ik als ik schoolteams tijdens een workshop op weg kan helpen en enthousiast kan maken om samen te ontdekken en ontwikkelen met de inzet van blended leren.

Eric Bron zakelijke foto
Eric Bron
Adviseur Leren & Ontwikkelen

Ik ben 30 jaar en trotse vader van nu nog 2 dochters en een 3e dochter onderweg. Voordat ik voor Civas Onderwijs & Kinderopvang kwam werken, heb ik voor een organisatie gewerkt die actief is in het Voortgezet Onderwijs. Het is voor mij bijna een missie geworden om een bijdrage te leveren aan het onderwijs. Alle kinderen hebben namelijk recht op goed onderwijs! Maar hoe waarborg je die kwaliteit in het onderwijs? Volgens mij begint dit bij een goede en gemotiveerde onderwijs- en kinderopvangprofessionals. Het is in mijn ogen belangrijk om samen mooie doelen te stellen, te monitoren en te bereiken. Vanuit mijn rol als Adviseur leren en ontwikkelen denk ik hier graag over mee. Ik vind het leuk en waardevol dat ik namens Civas Onderwijs & Kinderopvang een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van onderwijs- én kinderopvangprofessionals. Daarmee leveren we indirect ook een positieve bijdrage aan het onderwijs, zodat mijn dochters en alle andere kinderen het onderwijs kunnen krijgen wat ze verdienen. Graag ga ik in gesprek met scholen en de kinderopvang om te kijken hoe we samen hun doelen kunnen realiseren.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer helpdesk

0596-855 451

E-mail helpdesk

onderwijs@civas.nl