Skip to content

Nieuwe ontwikkelingen tijdens de NOT in januari ’23 in Utrecht

We hebben niet stil gezeten. Tijd om bij te praten tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT)  januari 2023 in Utrecht?
Met veel plezier kunnen we melden dat de Lerarenacademie van E-learning Wizard present is tijdens de jaarlijkse NOT op 24, 25 en 27 januari 2023. Met veel nieuwe ontwikkelingen waar we je graag over bijpraten! Je vindt ons op dinsdag, woensdag en vrijdag op het Scholingsplein, hal 3, stand B036. 

Lezingen

Klaas Bellinga (directeur van E-learning Wizard): "E-learning Wizard verzorgt voor scholen in het primair onderwijs online academies met daarin alle e-learning van de Lerarenacademie. Zo'n eigen academie is een totaaloplossing voor het organiseren van nascholing. Daar vertellen we je graag meer over tijdens de NOT in Utrecht.
Op dinsdag, woensdag en vrijdag geef ik om 14 uur een presentatie in het theater van het Scholingsplein. Op die dagen ben ik ook aanwezig op de stand. Kom dan gerust langs met je vragen over nascholing en de lerende organisatie."

De beste leerkracht voor elk kind

Klaas Bellinga: "Samen werken aan de beste leerkracht voor elk kind. Dat is wat we doen en wat we nastreven met onze e-learning en academies. We staan dan ook met veel plezier op deze nationale onderwijsbeurs."

“We werken elke dag aan nog beter digitaal onderwijs. Zo hebben we onlangs een compleet vernieuwd managementdashboard geïntroduceerd, publiceren we elke schoolmaand nieuwe e-learning en is inmiddels ons ‘Scholingplein 3.0’ live.”

Alle professionalisering onder één dak

Sabine Kokee (E-learningspecialist): “Ons vaste team is klein, maar we werken met tientallen specialisten samen: onderwijskundigen en mensen uit de praktijk zoals leraren en directeuren die schrijven aan en meedenken over de inhoud van onze e-learning, ICT’ers die de software ontwikkelen voor onze academie en onderwijsexperts die onze klanten workshops geven en begeleiden in het ontwikkelen van een lerende organisatie.

De Lerarenacademie is meer dan e-learning alleen. Het is een totaalconcept om met nascholing te werken aan duurzaam beter onderwijs met inzet van e-learning. Alle professionalisering onder één dak. Daar spreken we je graag over tijdens de NOT in de Jaarbeurs te Utrecht. Zien we je daar? Wij zijn op het Scholingsplein in hal 3 op 24, 25 en 27 januari 2023. De folder geeft alvast meer informatie.