Skip to content

Nieuw! Leerblokken Digitale Geletterdheid van Edutrainers

Cadeau voor al onze klanten

Alle klanten van E-learning Wizard met een eigen schoolacademie krijgen in juni een aantal leerblokken van Edutrainers cadeau. Daarmee kunnen leerkrachten werken aan de ontwikkeling van hun digitale geletterdheid.

Samen sterker voor het onderwijs
De kracht van E-learning Wizard ligt in het primaire proces: de kwaliteit van het onderwijs, het lesgeven. We signaleren echter ook een vraag naar scholing op het gebied van digitale vaardigheden. In Edutrainers hebben we een partner gevonden die met korte en praktische leerblokken leerkrachten een persoonlijke leerroute biedt om hun ICT-bekwaamheid te ontwikkelen.

Digitale geletterdheid voor leerkrachten
Laura Walter-Goudsmit (directeur Edutrainers): ‘Bij Edutrainers geloven we in de kracht van specialisme en samenwerking. In hun academies biedt E-learning Wizard uitstekende e-learning aan. Door onze expertise en krachten te bundelen bieden we nu samen de mogelijkheid medewerkers via e-learning te professionaliseren op élk gebied. Alle scholing op één plek.’

Edutrainers biedt scholen verschillende leerlijnen (AVG, Microsoft en Google) waarmee leerkrachten hun digitale vaardigheden volgens de laatste Europese standaarden kunnen bijspijkeren. De onderwerpen sluiten aan bij de dagelijkse lespraktijk en zijn altijd up-to-date.

Gratis leerblokken digitale geletterdheid
We bieden alle klanten van E-learning Wizard een aantal gratis scans en leerblokken van Edutrainers aan. Klanten hoeven hier niets voor te doen. Alle deelnemers kunnen deze e-learning gratis volgen.

‘Met ons aanbod digitale vaardigheden in uw academie kunnen leerkrachten op hun beurt deze vaardigheden ontwikkelen bij hun leerlingen.’  Laura Walter-Goudsmit (directeur Edutrainers)  

Pluspakketten van Edutrainers
Ook de andere leerblokken van Edutrainers kunnen wij u van harte aanbevelen. Samen met Edutrainers hebben wij een aantal pluspakketten voor u samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook een andere keuze maken. Of u houdt het bij het gratis aanbod.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de leerblokken of de pluspakketten of heeft u vragen over de mogelijkheden van een eigen academie? Bekijk ons aanbod. Of neem contact met E-learning Wizard op.

Mail naar info@e-learningwizard.nl of bel 0596 – 85 54 51.