Skip to content

Meester Sander enthousiast over leerblokken Digitale Geletterdheid van Edutrainers

Gratis leerblokken voor onze klanten

Meester Sander

Meester Sander
In de zomervakantie heeft Meester Sander de leerblokken van Edutrainers bekeken en er een aantal gevolgd. In een video vertelt hij over zijn ervaringen.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/nhMchWYYSt8

Digitale geletterdheid voor leerkrachten
Edutrainers biedt scholen verschillende leerlijnen (AVG, Microsoft en Google) waarmee leerkrachten hun digitale vaardigheden volgens de laatste Europese standaarden kunnen bijspijkeren. De onderwerpen sluiten aan bij de dagelijkse lespraktijk en zijn altijd up-to-date.

Gratis leerblokken digitale geletterdheid
We bieden alle klanten van E-learning Wizard een aantal gratis scans en leerblokken van Edutrainers aan. Klanten hoeven hier niets voor te doen. Alle deelnemers kunnen deze e-learning gratis volgen.

‘Met ons aanbod digitale vaardigheden in uw academie kunnen leerkrachten op hun beurt deze vaardigheden ontwikkelen bij hun leerlingen.’  Laura Walter-Goudsmit (directeur Edutrainers)  

Pluspakketten van Edutrainers
Ook de andere leerblokken van Edutrainers kunnen wij u van harte aanbevelen. Samen met Edutrainers hebben wij een aantal pluspakketten voor u samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook een andere keuze maken. Of u houdt het bij het gratis aanbod.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de leerblokken of de pluspakketten of heeft u vragen over de mogelijkheden van een eigen academie? Bekijk ons aanbod. Of neem contact met E-learning Wizard op.

Mail naar info@e-learningwizard.nl of bel 0596 – 85 54 51