Skip to content

Een eigen academie

Een complete academie: slechts € 199,- per dlnr./jr.

Met de Lerarenacademie als basis maken wij voor jullie school(bestuur) een eigen online academie met het grootste gespecialiseerde cursusaanbod voor het PO van Nederland. Inclusief het pluspakket digitale geletterdheid van Edutrainers bieden we meer dan
230 e-learningcursussen in één voordelig all-in abonnement: slechts 199 euro per deelnemer per jaar.

  • Een online academie in de eigen huisstijl
  • Ruim 230 e-learningcursussen
  • Meer dan 800 studie-uren
  • Volop keuze voor het héle team
  • Online kennis delen met collega’s
  • Inclusief ondersteunende workshops en coaching
  • Onbeperkt gebruik van alle e-learning
  • Managementdashboard

E-learningacademie

We maken voor jullie graag een online academie in de eigen huisstijl met alle cursussen van de Lerarenacademie. Inclusief de e-learning van Augeo rondom het thema kindermisbruik en de Meldcode Kindermishandeling plus de leerblokken van Edutrainers rondom digitale geletterdheid zijn dat meer dan 230 cursussen. En elke maand komen daar nieuwe cursussen bij.

Scholingsplein

In een eigen academie kun je jullie eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen. Collega's kunnen zich dan in de academie eenvoudig aanmelden voor deze scholing en vinden zo alle scholing op één plek. In het managementdashboard kun je de aanmeldingen volgen, de scholingsbijeenkomsten beheren en certificaten toekennen.

Kennisplein

Op het Kennisplein kunnen alle collega’s een eigen profiel aanmaken met hun interesses en specialismen. Zoek op naam of specialisme en vind een collega die jouw vraag kan beantwoorden. Leg vervolgens contact via mail of chat en deel je kennis. De chatfunctie is ook een handige extra als je samen met een collega of collega's een cursus (op afstand) wilt volgen.

Kies uit 230 online cursussen
Academie in de eigen huisstijl
Voeg eigen scholing toe
Individueel én samen leren
Online kennis delen met collega's
Maatwerk bij de implementatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eigen academie? Neem contact met ons op om het geheel vrijblijvend eens te proberen.

Flexibel

Leer zelfstandig of samen met collega’s. Onze e-learning kun je op elk moment starten en vervolgen.

Video's van echte lessen

Neem een kijkje in de klas van een collega met onze video’s van échte lessen.

Praktijkgericht

In de cursussen staan talloze praktijkvoorbeelden en handige tools die je direct kunt gebruiken in je eigen klas.

Compact

Veel cursussen behandelen een onderwerp in slechts 4 uur tijd. Beknopt maar met voldoende diepgang om écht wat te leren.

Heeft jullie school al een eigen academie?

Een eigen academie is al mogelijk vanaf 75 euro per deelnemer per jaar.

Leren wanneer jij dat wilt

Onze e-learningcursussen zijn altijd actueel en kun je op elk moment starten. Je hoeft een cursus ook niet in één keer af te ronden. Je kunt de cursus op elk moment vervolgen en afronden. Het behaalde certificaat wordt voor je bewaard in je dossier.

Individueel én samen leren

Natuurlijk is e-learning bij uitstek geschikt om zelfstandig te leren. Maar je kunt de e-learningcursussen ook prima inzetten als teamscholing. Met onze aanpak voor 'Flipping the classroom' regel je effectieve teamscholing in 5 stappen en die je samen een onderwerp uit.

We doen het samen

We ondersteunen de implementatie van elke schoolacademie met workshops en coaching. We denken met je mee en geven je advies en tips over hoe je e-learning in combinatie met studiedagen kunt inzetten om de schooldoelen te realiseren.

Routekaart Kwaliteit

Professionalisering van leerkrachten is één van de meest effectieve interventies voor de aanpak van leerachterstanden. Door nascholing slim in te zetten en te koppelen aan de doelen in het jaarplan en het School Programma werkt het hele team op een praktijkgerichte manier samen aan duurzaam nóg beter onderwijs en de aanpak van leerachterstanden.

* Zie het artikel ‘Professionalisering voor blijvend beter onderwijs’ PO Management (april 2021): https://bit.ly/3sog54u.

Zet ons maar aan het werk en stuur ons jullie doelen. Dan maken wij geheel gratis en vrijblijvend voor jullie school een routekaart met ons nascholingsadvies en tips over hoe jullie e-learning in combinatie met studiedagen kunnen inzetten om de schooldoelen te realiseren.

Klik hier voor meer informatie en stuur ons jullie ontwikkeldoelen!    

E-learning Wizard werkt samen met Edutrainers aan de beste leerkracht voor elk kind met het beste en meest complete e-learningaanbod voor nascholing in het PO. In de Lerarenacademie staat ons complete aanbod cursussen over o.a. pedagogisch-didactische vaardigheden en digitale geletterdheid.

Samen bieden we ruim 230 e-learningcursussen waarmee we ook graag voor jullie school/scholen een eigen academie inrichten.

Probeer het

Nieuwsgierig naar onze e-learningcursussen?
Neem een kijkje in de Lerarenacademie, bekijk onze catalogus of neem contact op voor een vrijblijvende presentatie.

Interessant?
Dan regelen we een test met toegang tot onze Lerarenacademie en kunnen jullie zelf ervaren hoe krachtig en praktisch onze e-learningcursussen zijn.

Maatwerk bij de implementatie:
'We doen het samen'

‘In 2014 startte onze eerste klant met een eigen e-learningacademie en sindsdien hebben ook wij veel geleerd. E-learning maken kunnen we als de beste, maar onze ervaring met de inzet van e-learning voor nascholing is voor een schooldirecteur misschien nog wel interessanter.

Wij leveren maatwerk bij de implementatie van elke schoolacademie, afgestemd op de leerdoelen van de organisatie: een directietraining, coaching, hulp bij het maken en realiseren van de scholingsplannen en voor elk team een knoppentraining en inhoudelijke teamworkshop over een onderwerp naar keuze. Veel scholen werken al met succes met onze aanpak ‘flipping the classroom‘ voor teamscholing en/of onze Leidraad structurele onderwijsverbetering. En ja, dat zit bij de prijs inbegrepen. Zo weet je zeker dat het team enthousiast aan de slag gaat met hun professionalisering.’

Neem contact op met Klaas Bellinga voor meer informatie over een eigen academie.

Telefoon: 06 – 51 50 33 07
E-mail: klaas@e-learningwizard.nl

Digitale geletterdheid

Tijdens de coronacrisis hebben scholen een ongekende ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van leren op afstand. De snelheid waarmee scholen dit hebben opgepakt roept alleen maar bewondering op. Maar het brengt natuurlijk ook het besef dat leren op afstand veel vraagt van de digitale geletterdheid van zowel leerkrachten als leerlingen. Onderzoek laat zien dat beide groepen hier nog flinke stappen kunnen zetten.

Samenwerking met Edutrainers

De kracht van E-learning Wizard ligt in het primaire proces: de kwaliteit van het onderwijs, het lesgeven. We signaleren echter ook een vraag naar scholing op het gebied van digitale geletterdheid. In Edutrainers hebben we een partner gevonden die met korte en praktische leerblokken de medewerkers een persoonlijke leerroute biedt om hun ICT-bekwaamheid te ontwikkelen.

Daarom bieden we in elke schoolacademie gratis een aantal leerblokken van Edutrainers aan, dat de school naar wens kan uitbreiden.

Een academie inclusief deze leerblokken over digitale vaardigheden bevat dan meer dan 230 cursussen! Dat is nog eens compleet nascholingsaanbod.

Lerarenacademie bekroond

De Lerarenacademie van E-learning Wizard heeft een prestigieuze Comenius Edumedia Siegel 2020 gewonnen.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) en wordt internationaal vooral gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media.

Lerarenacademie wint Comenius EduMedia Siegel