PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78

Eigen academie

E-learningacademie

We maken voor u een online academie in de eigen huisstijl met al onze cursussen, inclusief die van de Augeo Academy rondom het thema kindermishandeling. Dat zijn meer dan 100 cursussen. En elke maand komen daar een nieuwe cursussen bij.

Scholingsplein

In uw eigen academie kunt u eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren. In het managementdashboard kunt u de aanmeldingen volgen, beheren en certificaten toekennen. Zo creëert u met uw eigen academie één plek voor álle scholing.

Kennisplein

Op het Kennisplein kunnen alle collega’s een eigen profiel aanmaken met hun interesses en specialismen. Zoek op naam of specialisme en vind een collega die jouw vraag kan beantwoorden. Leg contact met een collega via mail of chat en deel kennis.

Flexibel

Leer zelfstandig of samen met collega’s. Onze e-learning kunt u op elk moment starten en vervolgen.

Video’s van échte lessen

Neem een kijkje in de klas van een collega met onze video’s van échte lessen.

Praktijkgericht

In de cursussen vindt u talloze praktijkvoorbeelden en handige tools die u direct kunt gebruiken in uw eigen klas.

Compact

De meeste cursussen behandelen in slechts 4 uur tijd een onderwerp. Beknopt maar met voldoende diepgang om echt wat te leren.

Leren wanneer u dat wilt

Onze e-learningcursussen zijn altijd actueel en kunt u op elk moment starten. U hoeft een cursus ook niet in één keer af te ronden. U kunt de cursus op elk moment vervolgen. Uw certificaat wordt bewaard in uw dossier.

Individueel én samen leren

Natuurlijk is e-learning bij uitstek geschikt om zelfstandig te leren. Maar u kunt de e-learningcursussen ook prima inzetten als teamscholing. Kies een onderwerp, bijvoorbeeld duidelijke uitleg. Teamleden kunnen zich op de bijeenkomst voorbereiden door alvast de cursus te bekijken (flipping the classroom) of volg de cursus stap-voor-stap tijdens de teambijeenkomst. Met onze handige Leidraad structurele onderwijsverbetering (te vinden in elke cursus) kunt u zich verder verdiepen in het onderwerp en borgen hoe u omgaat met duidelijke uitleg op school.

Voordelige oplossing

E-learning is een voordelige keuze om voor elke medewerker een groot aanbod aan nascholing beschikbaar te stellen. Al vanaf 75 euro per medewerker per jaar heeft uw team toegang tot een eigen academie en ons complete cursusaanbod.

Probeer het

Nieuwsgierig naar onze e-learningcursussen? Neem een kijkje in de Lerarenacademie, bekijk ons cursusoverzicht of neem contact op voor een vrijblijvende presentatie. Interessant? Dan regelen we een test met toegang tot onze Lerarenacademie en kunt u zelf ervaren hoe krachtig en praktisch onze e-learningcursussen zijn.