Skip to content

Een eigen academie

Kies uit 200 online cursussen
Academie in de eigen huisstijl
Voeg eigen scholing toe
Individueel én samen leren
Online kennis delen met collega's
Maatwerk bij de implementatie

E-learningacademie

We maken voor jullie een online academie in de eigen huisstijl met al onze cursussen. Inclusief de leerblokken van Edutrainers rondom digitale geletterdheid zijn dat nu al bijna 200 cursussen. En elke maand komen daar nieuwe cursussen bij.

Scholingsplein

In een eigen academie kun je eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren. In het managementdashboard kun je de aanmeldingen volgen, de scholingsbijeenkomsten beheren en certificaten toekennen. Alle scholing onder één dak dus.

Kennisplein

Op het Kennisplein kunnen je collega’s een eigen profiel aanmaken met hun interesses en specialismen. Zoek op naam of specialisme en vind een collega die jouw vraag kan beantwoorden. Leg contact via mail of chat, volg samen cursussen en deel je kennis.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eigen academie? Neem contact met ons op om het geheel vrijblijvend eens te proberen.

Flexibel

Leer zelfstandig of samen met collega’s. Onze e-learning kun je op elk moment starten en vervolgen.

Video's van echte lessen

Neem een kijkje in de klas van een collega met onze video’s van échte lessen.

Praktijkgericht

In de cursussen staan talloze praktijkvoorbeelden en handige tools die je direct kunt gebruiken in je eigen klas.

Compact

Veel cursussen behandelen een onderwerp in slechts 4 uur tijd. Beknopt maar met voldoende diepgang om écht wat te leren.

Heeft jullie school al een eigen academie?

Een eigen academie is al mogelijk vanaf 75 euro per deelnemer per jaar.

Leren wanneer jij dat wilt

Onze e-learningcursussen zijn altijd actueel en kun je op elk moment starten. Je hoeft een cursus ook niet in één keer af te ronden. Je kunt de cursus op elk moment vervolgen en afronden. Het behaalde certificaat wordt voor je bewaard in je dossier.

Individueel én samen leren

Natuurlijk is e-learning bij uitstek geschikt om zelfstandig te leren. Maar je kunt de e-learningcursussen ook prima inzetten als teamscholing. Met onze aanpak voor 'Flipping the classroom' regel je effectieve teamscholing in 5 stappen en die je samen een onderwerp uit.

Voordelige oplossing

E-learning is een voordelige keuze om voor elke medewerker een groot aanbod aan nascholing beschikbaar te stellen. Al vanaf 75 euro per medewerker per jaar heeft het hele team toegang tot een eigen academie en ons complete cursusaanbod.

Probeer het

Nieuwsgierig naar onze e-learningcursussen?
Neem een kijkje in de Lerarenacademie, bekijk onze catalogus of neem contact op voor een vrijblijvende presentatie.

Interessant?
Dan regelen we een test met toegang tot onze Lerarenacademie en kunnen jullie zelf ervaren hoe krachtig en praktisch onze e-learningcursussen zijn.

Maatwerk bij de implementatie:
'We doen het samen'

‘In 2014 startte onze eerste klant met een eigen e-learningacademie en sindsdien hebben ook wij veel geleerd. E-learning maken kunnen we als de beste, maar onze ervaring met de inzet van e-learning voor nascholing is voor een schooldirecteur misschien nog wel interessanter.

Wij leveren maatwerk bij de implementatie van elke schoolacademie, afgestemd op de leerdoelen van de organisatie: een directietraining, coaching, hulp bij het maken en realiseren van de scholingsplannen en voor elk team een knoppentraining en inhoudelijke teamworkshop over een onderwerp naar keuze. Veel scholen werken al met succes met onze aanpak ‘flipping the classroom‘ voor teamscholing en/of onze Leidraad structurele onderwijsverbetering. En ja, dat zit bij de prijs inbegrepen. Zo weet je zeker dat het team enthousiast aan de slag gaat met hun professionalisering.’

Neem contact op met Klaas Bellinga voor meer informatie over een eigen academie.

Telefoon: 06 – 51 50 33 07
E-mail: klaas@e-learningwizard.nl

Digitale geletterdheid

Tijdens de coronacrisis hebben scholen een ongekende ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van leren op afstand. De snelheid waarmee scholen dit hebben opgepakt roept alleen maar bewondering op. Maar het brengt natuurlijk ook het besef dat leren op afstand veel vraagt van de digitale geletterdheid van zowel leerkrachten als leerlingen. Onderzoek laat zien dat beide groepen hier nog flinke stappen kunnen zetten.

Samenwerking met Edutrainers

De kracht van E-learning Wizard ligt in het primaire proces: de kwaliteit van het onderwijs, het lesgeven. We signaleren echter ook een vraag naar scholing op het gebied van digitale geletterdheid. In Edutrainers hebben we een partner gevonden die met korte en praktische leerblokken de medewerkers een persoonlijke leerroute biedt om hun ICT-bekwaamheid te ontwikkelen.

Daarom bieden we in elke schoolacademie gratis een aantal leerblokken van Edutrainers aan, dat de school naar wens kan uitbreiden.

Een academie inclusief deze leerblokken over digitale vaardigheden bevat dan bijna 200 cursussen! Dat is nog eens compleet nascholingsaanbod.

Lerarenacademie bekroond

De Lerarenacademie van E-learning Wizard heeft een prestigieuze Comenius Edumedia Siegel 2020 gewonnen.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) en wordt internationaal vooral gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media.

Lerarenacademie wint Comenius EduMedia Siegel