Your address will show here +12 34 56 78

Uw eigen academie

Alle scholing onder één dak!

Meer dan 100 e-learningcursussen
Academie in de eigen huisstijl
Eigen scholingsbijeenkomsten

Individueel én samen leren
Online kennis delen met collega's
Maatwerk bij de implementatie

E-learningacademie

We maken voor u een online academie in de eigen huisstijl met al onze cursussen, inclusief die van de Augeo Academy rondom het thema kindermishandeling. En een aantal leerblokken van Edutrainers rondom digitale geletterdheid. Dat zijn meer dan 100 cursussen. En elke maand komen daar een nieuwe cursussen bij.

Scholingsplein

In uw eigen academie kunt u eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en beheren. In het managementdashboard kunt u de aanmeldingen volgen, de scholingsbijeenkomsten beheren en certificaten toekennen. Zo brengt u met uw eigen academie alle scholing onder één dak.

Kennisplein

Op het Kennisplein kunnen alle collega’s een eigen profiel aanmaken met hun interesses en specialismen. Zoek op naam of specialisme en vind een collega die jouw vraag kan beantwoorden. Leg contact met een collega via mail of chat, volg samen cursussen en deel je kennis.

Flexibel

Leer zelfstandig of samen met collega’s. Onze e-learning kunt u op elk moment starten en vervolgen.

Video’s van échte lessen

Neem een kijkje in de klas van een collega met onze video’s van échte lessen.

Praktijkgericht

In de cursussen vindt u talloze praktijkvoorbeelden en handige tools die u direct kunt gebruiken in uw eigen klas.

Compact

De meeste cursussen behandelen in slechts 4 uur tijd een onderwerp. Beknopt maar met voldoende diepgang om echt wat te leren.

Heeft uw school al een eigen academie?

U heeft al een eigen academie vanaf 75 euro per deelnemer per jaar. 

Leren wanneer u dat wilt

Onze e-learningcursussen zijn altijd actueel en kunt u op elk moment starten. U hoeft een cursus ook niet in één keer af te ronden. U kunt de cursus op elk moment vervolgen. Uw certificaat wordt bewaard in uw dossier.

Individueel én samen leren

Natuurlijk is e-learning bij uitstek geschikt om zelfstandig te leren. Maar u kunt de e-learningcursussen ook prima inzetten als teamscholing. Kies een onderwerp, bijvoorbeeld duidelijke uitleg. Teamleden kunnen zich op de bijeenkomst voorbereiden door alvast de cursus te bekijken (flipping the classroom) of volg de cursus stap-voor-stap tijdens de teambijeenkomst. Met onze handige Leidraad structurele onderwijsverbetering (te vinden in elke cursus) kunt u zich verder verdiepen in het onderwerp en borgen hoe u omgaat met duidelijke uitleg op school.

Voordelige oplossing

E-learning is een voordelige keuze om voor elke medewerker een groot aanbod aan nascholing beschikbaar te stellen. Al vanaf 75 euro per medewerker per jaar heeft uw team toegang tot een eigen academie en ons complete cursusaanbod.

Probeer het

Nieuwsgierig naar onze e-learningcursussen?
Neem een kijkje in de Lerarenacademie, bekijk ons cursusoverzicht of neem contact op voor een vrijblijvende presentatie.


Interessant?
Dan regelen we een test met toegang tot onze Lerarenacademie en kunt u zelf ervaren hoe krachtig en praktisch onze e-learningcursussen zijn.

  • Maak kennis met Klaas op LinkedIn

Neem contact op met Klaas Bellinga
voor meer informatie over een eigen academie.

Telefoon: 06 - 51 50 33 07

E-mail: klaas@e-learningwizard.nl

Maatwerk bij de implementatie:
'We doen het samen'
Klaas Bellinga, directeur E-learning Wizard
'In 2014 startte onze eerste klant met een eigen e-learningacademie en sindsdien hebben ook wij veel geleerd. E-learning maken kunnen we als de beste, maar onze ervaring met de implementatie van een academie is voor u misschien nog wel interessanter. 

Wij leveren maatwerk bij de implementatie van uw academie, afgestemd op uw leerdoelen: een directietraining, hulp bij het maken en realiseren van de scholingsplannen en voor elk team een knoppentraining en inhoudelijke teamworkshop over een onderwerp naar keuze. En ja, dat zit bij de prijs inbegrepen. Zo weet u zeker dat uw teams enthousiast aan de slag gaan met hun professionalisering.'

Digitale geletterdheid

Tijdens de coronacrisis hebben scholen een ongekende ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van leren op afstand. De snelheid waarmee scholen dit hebben opgepakt roept alleen maar bewondering op. Maar het brengt natuurlijk ook het besef dat leren op afstand veel vraagt van de digitale geletterdheid van zowel leerkrachten als leerlingen. Onderzoek laat zien dat beide groepen hier nog flinke stappen kunnen zetten.

  • Lees het artikel over digitale geletterdheid
  • Bekijk het complete aanbod leerblokken van Edutrainers

Samenwerking met Edutrainers

De kracht van E-learning Wizard ligt in het primaire proces: de kwaliteit van het onderwijs, het lesgeven. We signaleren echter ook een vraag naar scholing op het gebied van digitale geletterdheid. In Edutrainers hebben we een partner gevonden die met korte en praktische leerblokken uw medewerkers een persoonlijke leerroute biedt om hun ICT-bekwaamheid te ontwikkelen.

Daarom bieden we in elke schoolacademie gratis een aantal leerblokken van Edutrainers aan, dat u naar wens kunt uitbreiden.