Skip to content

E-learning Wizard verder onder de vlag van Civas

E-learning Wizard verder onder de vlag van Civas

Twee belangrijke opleiders voor het primair onderwijs hebben hun krachten gebundeld; Civas uit Haarlem en E-learning Wizard uit het Groningse Nieuwolda. Civas is groot geworden met een opleidingsaanbod voor onder andere coaching, psychologie, HRM en pedagogiek. E-learning Wizard maakt online academies voor scholen met e-learning uit hun bekende Lerarenacademie. De overname van E-learning Wizard door Civas biedt onderwijsprofessionals toegang tot een compleet aanbod nascholing vanuit één plek.

Vertrouwde en deskundige dienstverlening

Klaartje Droste (directeur van Civas): “Ik ben er trots op dat E-learning Wizard inmiddels officieel onderdeel is van ons bedrijf. Civas en Civas Opleidingen zijn vooraanstaande namen in opleidingenland. We hebben een spontaan, krachtig en fijn team, dat al enige tijd op verschillende niveaus samenwerkt met het team van E-Learning Wizard. De teams versterken elkaar en het deskundige team van E-learning Wizard staat garant voor het voortzetten van de vertrouwde dienstverlening.”

Over E-learning Wizard

Sinds 2014 levert E-learning Wizard hoogwaardige educatieve diensten en ondersteuning in het primair onderwijs en de kinderopvang. Met intuïtieve en gebruiksvriendelijke online academies, een complete set hoogwaardige e-learningcursussen en nauwe betrokkenheid bij de implementatie ervan ondersteunt E-learning Wizard scholen en IKC’s. Die organisaties versterken hun onderwijs en (leerling)begeleiding door zichzelf en hun medewerkers te ontwikkelen.

Over Civas

Civas Opleidingen in Haarlem is al ruim 20 jaar een vooraanstaande naam binnen opleidingenland. Het bedrijf is één van de grootste aanbieders in Nederland van geaccrediteerde thuisstudie-opleidingen voor professionals. Het aanbod bestaat uit hoogwaardige educatieve producten en diensten voor professionals, onder andere op het gebied van (kinder)coaching, HRM, psychologie en pedagogiek. Veel van deze opleidingen worden ook gevolgd door leerkrachten in het basisonderwijs en medewerkers in de kinderopvang. Naast Civas Opleidingen introduceerde Civas dit jaar Civas Assessments waarvoor het ‘Integraal PersoonlijkheidsProfiel’ werd overgenomen van Blom & Partners. Alle labels vallen onder het paraplumerk Civas.

Sterk team

De focus op hoogwaardige educatieve diensten en blended learning bracht E-learning Wizard en Civas samen. “Wij zijn blij nu deel uit te maken van de Civas-organisatie,” zegt Klaas Bellinga, directeur van E-learning Wizard. “Ons team heeft kennis en kunde van nascholing in het primair onderwijs en de kinderopvang en een prachtig aanbod e-learnings in een eigen online academie. Dit team kan nu verder bouwen op de expertise en reputatie van Civas. Met de samenvoeging van onze expertise kunnen we ons aanbod uitbreiden en nóg beter inspelen op de behoeften van onze klanten in het onderwijs en de kinderopvangsector. De integratie van dienstverlening en productaanbod gaat stap voor stap om een soepele overgang voor klanten, partners en medewerkers te garanderen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij voorop.”

Meer informatie

Tot nader bericht is E-learning Wizard te bereiken via www.e-learningwizard.nl. Als er nieuws is, is dat op deze website te vinden. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij Karla Okken, Businessunitmanager E-learning Wizard, via telefoonnummer: 06 – 19 63 18 32 of e-mail: karla@e-learningwizard.nl.