Skip to content

Nieuw! E-learning over de verbeteraanpak van stichting leerKRACHT

In november 2021 publiceren we de eerste cursussen over de verbeteraanpak van stichting leerKRACHT. Deze cursussen zijn inbegrepen in je abonnement. Je vindt ze op de homepage in de rij Stichting leerKRACHT.

Voor wie zijn deze cursussen interessant?

Volg deze cursussen als je aan de slag wilt met het verbeteren van jullie onderwijs en de verbetercultuur op school. Werken jullie al met de verbeteraanpak van stichting leerKRACHT? Dan kun je ook terecht in de leerKRACHT-academie of bij jullie expertcoach.

Samenwerking met stichting leerKRACHT

De cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met stichting leerKRACHT. 

Ben je nog onbekend met de leerKRACHT-aanpak?

Stichting leerKRACHT is een goededoelenstichting die leerkrachten meer werkplezier en betrokken leerlingen gunt. Scholen met hechte teams waarin collega’s samen gaan voor het best mogelijke onderwijs.

Het is alom bekend dat het vakmanschap van de leerkracht de kwaliteit van het onderwijs bepaalt. En dat wanneer leerkrachten ván en mét elkaar leren, de leerlingen beter onderwijs krijgen.

Stichting leerKRACHT ondersteunt schoolleiders en hun teams om een cultuur van ‘elke dag samen een beetje beter’ te creëren. Zij doen dat met een team van gepassioneerde en ervaren mensen. Doel is om samen met de scholen een beweging te creëren om met plezier te werken aan nog beter onderwijs in Nederland.

In een serie cursussen leggen we uit hoe de verbeteraanpak van stichting leerKRACHT werkt.

Kijk voor meer informatie over deze verbeteraanpak op de website van stichting leerKRACHT.