Opleiden

Wij delen onze kennis graag met u

E-learning Wizard wil e-learning graag toegankelijk maken voor alle organisaties in Nederland.
Daarom delen wij onze expertise graag met u en bieden wij verschillende opleidingen aan.

1

Starttraining uw eigen academie

2

E-learning maken

3

Oplossingen op maat

Bij aanschaf van een platform of academie bieden wij u gratis een korte training over het werken met onze e-learningacademie. Deze training stemmen wij af op de wensen van uw organisatie en geven wij bij u op locatie.
Wij bieden verschillende trainingen aan over het maken van e-learningcursussen. In deze trainingen gaan wij in op de didactiek en de werkvormen die specifiek zijn voor e-learning. U krijgt inzicht in de verschillende technische mogelijkheden die er zijn voor het realiseren van uw eigen e-learningcursussen.
Na afloop van de training ontvangt u gratis het Basisboek E-learning maken. Wilt u meer weten over deze training, neemt u dan contact met ons op.
Elke organisatie heeft zijn eigen wensen en vragen als het gaat om professionalisering. Daarom bieden wij onze klanten elk jaar een trainingsvoucher waarmee u zelf een training of workshop over professionalisering of bijvoorbeeld de lerende organisatie kiest die bij uw organisatie past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.

Do the one thing you think you can not do. Fail at it. Try again. Do better the second time. The only people who never tumble are those who never mount the high wire. This is your moment. Own it.

Oprah Winfrey