Adviseren

Helder en gedegen advies

Iedereen die zich verdiept in de mogelijkheden van e-learning verdwaalt al snel in het woud van technische en inhoudelijke mogelijkheden.
De scholingsadviseurs van E-learning Wizard nemen u stap-voor-stap mee in de te maken keuzes voor het implementeren van een eigen e-learningacademie binnen uw bestuur of school. We ondersteunen de implementatie met workshops in het team. Daarmee zet u belangrijke stappen richting een lerend organisatie. Met een eigen e-learningacademie bevordert u eigenaarschap en onderzoekend leren. Na een overzichtelijk en kort traject is ook uw organisatie klaar voor professionalisering met e-learning.

E-learning Wizard

0%

Organisatie

0%

Kennis

0%

Ontwikkeling

0%

Techniek

Met e-learning kan iemand geheel zelfstandig leren, maar er kan ook een mix worden toegepast van bestaande en nieuwe vormen van leren: Blended Learning.
In alle cursussen van de Lerarenacademie staat de Leidraad structurele onderwijsverbetering. Aan de hand van deze leidraad kan het team aan de slag met onderzoekend leren. Kiest u voor een schoolabonnement, dan ondersteunen wij de implementatie met een teamworkshop ‘Onderzoekend leren’.

E-learning Wizard heeft niet alleen een platform voor e-learning (De Lerarenacademie), maar ook een Scholingsplein waarin u eenvoudig het eigen scholingsaanbod aan het team beschikbaar stelt. Onze scholingsadviseurs delen graag hun kennis en ervaringen met u om te komen tot een juiste aanpak. Daarnaast trainen wij desgewenst ook leerkrachten of teams in het zélf maken van e-learningcursussen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig onze cursussen verrijken met eigen materiaal.

We ontwikkelen onze e-learningcursussen voor het onderwijs samen met vakspecialisten. We werken samen met leerkrachten en scholen om de inhoud van de cursussen te bepalen. Een belangrijk onderdeel van onze cursussen zijn de lesvideo’s. We komen graag filmen bij u op school!

Het e-learningplatform van E-learning Wizard biedt een kant-en-klare oplossing voor de realisatie van uw eigen e-learningacademie. Zo eenvoudig en simpel, als u wilt kunt u volgende week al aan de slag.

Scholen of besturen kunnen kiezen voor een academie in de eigen huisstijl. Daarin plaatsen wij ons complete cursusaanbod voor leerkrachten, intern begeleiders en schoolleiders. Eventueel kunt u dit combineren met ons Scholingsplein, zodat al het scholingsaanbod op één plek te vinden is.

The most effective way to do it, is to do it.

Amelia Earhart