Skip to content

Lerarenacademie bekroond met Comenius EduMedia Siegel 2022

E-learning Wizard wint opnieuw prestigieuze Europese prijs. 
De Lerarenacademie van E-learning Wizard heeft op 23 juni 2022 voor de derde keer een prestigieuze Comenius EduMedia Siegel 2022 gewonnen. Deze prijs van het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) wordt internationaal gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media.

Lerarenacademie opnieuw bekroond

Erkenning kwaliteit

E-learning Wizard won in 2020 ook al een Comenius EduMedia Siegel en een Corona Sonderpreis. Klaas Bellinga (directeur): "E-learning Wizard verzorgt voor scholen in het primair onderwijs online academies met daarin alle e-learning van de Lerarenacademie. Het winnen van deze prijs is dus opnieuw een geweldige erkenning van de kwaliteit van (de e-learning in) de academies van onze klanten!"

Directeur Klaas Bellinga

Samen werken aan de beste leerkracht voor elk kind

De prijs werd op 23 juni uitgereikt in Berlijn. Klaas Bellinga: "Samen werken aan de beste leerkracht voor elk kind. Dat is wat we doen en wat we nastreven met onze e-learning en academies. Dat dit nu voor de derde keer is beloond met de Comenius EduMedia Siegel maakt ons bijzonder trots en bevestigt dat we de juiste dingen doen."

“Maar natuurlijk gaan we niet op onze lauweren rusten. We werken elke dag aan nog beter, net als onze klanten elke dag werken aan nóg beter onderwijs. Zo introduceren we in september een compleet vernieuwd managementdashboard, publiceren we elke schoolmaand nieuwe e-learning en komen we in 2023 met ons ‘Scholingplein 3.0’.”

Meer dan e-learning alleen

Sabine Kokee (E-learningspecialist): “Het winnen van deze prijs is een groot compliment voor ons team en iedereen die heeft meegewerkt aan waar we nu staan. Ons vaste team is weliswaar klein, maar we werken met tientallen specialisten samen: onderwijskundigen en mensen uit de praktijk zoals leraren en directeuren die schrijven aan en meedenken over de inhoud van onze e-learning, ICT’ers die de software ontwikkelen voor onze academie en onderwijsexperts die onze klanten workshops geven en begeleiden in het ontwikkelen van een lerende organisatie.

Wat wij doen is meer dan het maken van e-learning alleen. De Lerarenacademie is een totaalconcept om met nascholing te werken aan duurzaam beter onderwijs met inzet van e-learning. Dat we daar nu voor de derde keer zo’n mooie prijs voor winnen is een kroon op ons werk. Onze dank is dan ook groot aan een ieder die daaraan heeft bijgedragen!”